Crosstraining-sali ryhmäliikuntaan tai itsenäiseen harjoitteluun

Kunnonkeskuksen Crosstraining-tilasta löydät kattavan valikoiman kahvakuulia ja painopalloja, kompleksitelineen, TRX-kahvanauhat, voima- ja kiipeilyköyden, hyppy/askellusboksit, vastuskuminauhoja, heittoseinän, nyrkkeilysäkin & pistehanskat, tasapainovälineitä sekä lihashuollon välineitä. Riippuen harjoittelun painotuksesta voit harjoittaa monipuolisesti lihasvoima-, kestävyys-, nopeus-, notkeus- ja liiketaito-ominaisuuksiasi.

KunnonCross
tuo tehoa ja voimaa

Ryhmäliikuntamuotona KunnonCross on monipuolinen harjoituskokonaisuus, jossa ryhmäliikuntakalenterista löytyy mm. sykepainotteinen ja voima/tehopainotteinen ryhmäharjoitus. Harjoitteet tehdään sykeharjoitteissa kelloa vastaan ja voima/tehoharjoitus omaan tahtiin ”päivän harjoitteena”, jossa suoritettava harjoitus on kirjattu näkyville. Harjoitteet laaditaan siten, että harjoittelija pystyy helpottamaan ja vaikeuttamaan suoritetta valmiuksiensa mukaan.

Muistathan, että voit saada henkilökohtaisen ohjauksen myös nimenomaan crosstrainingiin tai yhdistää sekä kuntosaliharjoitteet että crosstrainingin.