Kunnonkeskuksen henkilökunta on kouluttautunut erilaisiin hieronnassa ja fysioterapiassa käytettäviin tekniikoihin, joita voi käyttää erilaisiin kiputiloihin tai rentoutumisen syventämiseen kohdennetusti.

Rentouttavassa hieronnassa tarkoituksena on rentouttaa lihaksien lisäksi myös mieltä. Hieronnan aikana soi rentouttava musiikki ja hieronnan aikana voit keskittyä hierontaan, ja jättää arkikiireet taustalle. Rentouttava hieronta eroaa tavallisesta hieronnasta siten, että kireitä kohtia käsitellään yleisvaltaisemmin ja hierontaotteilla pyritään rentoon oloon. Sopii etenkin hemmotteluhetkiin ja työpäivän jälkeiseen rentoutumiseen.

Triggerpistekäsittelyssä hoidetaan paikallisia pieniä lihaskramppeja, joita voi syntyä esimerkiksi arjen tai liikunnan yhteydessä jatkuvan matalatehoisen kuormituksen ja huonon palautumisen seurauksena. Triggerpisteet voivat olla jatkuvasti kipeitä (ns. aktiivinen trigger). Triggerkipu heijastuu yleensä laajemmalle kuin pelkän käsiteltävän lihaksen alueelle; esimerkiksi lapaluun päältä kipu voi heijastua kyynärvarteen asti. Triggerkäsittely sopii hyvin paikallisiin oireisiin ja toisaalta esimerkiksi niskahartiaseudulla epämääräisemmin heijasteleviin särkyihin.

Faskiakäsittelyssä käsitellään lihasten lisäksi myös kehossa kulkevia lihaskalvostoja. Faskioita on olemassa eri tyyppisiä. Faskian rakenteesta johtuen se ei ole yhtä venyvää kuin lihaskudos, joten faskioiden kireys saattaa aiheuttaa yleistä kireyden tunnetta esimerkiksi alaraajoissa ja selän alueella. Faskiakäsittelyllä pyritään vaikuttamaan faskian mekaanisiin ominaisuuksiin, jolloin se mukautuu paremmin kehon liikkeisiin ja vähentää kireyden tunnetta. Käsittely sopii sellaiselle jolla on yleisvaltaista kireyttä tai väsymystä esimerkiksi alaraajojen tai selän alueella.