Fysioterapiaa yksilöllisesti

Tarjoamme asiakkaillemme monipuoliset ja asiantuntevat fysioterapiapalvelut (tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, neurologinen fysioterapia, MDT-fysioterapia, ikääntyvien fysioterapia). Yksilölliset hoidot alkavat alkututkimuksella, jonka perusteella hoitojakso suunnitellaan ja toteutetaan.

Fysikaalisen ja manuaalisen terapian, terapeuttisen harjoittelun sekä neuvonnan ja ohjauksen keinoin tuemme ja ohjaamme asiakastamme saavuttamaan hänelle optimaalinen toiminta- ja liikuntakyky.

Kunnonkeskuksella on modernit ja monipuoliset tilat ja laitteet kuntoutukseen. Esimerkiksi neurologisten asiakkaiden kuntoutuksessa meillä on käytössä painokevennetty kävelykuntoutuslaitteisto.

Meillä on voimassaoleva sopimus Kelan kanssa vaikeavaimmaisten avoterapiana tuotettavista fysioterapia- palveluista.

Uutuus Kunnonkeskuksella: tarjoamme nyt asiakkaillemme LPG-hoitoa, joka on edistyksellinen hoitomuoto erilaisiin kehon kipu- ja jännitystiloihin ja aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen. LPG-hoidolla voidaan nopeuttaa myös vammojen paranemisprosessia. LPG-hoito on osa fysioterapiapalveluitamme.

KELAN SUORAKORVAUS

Asiakas voi hakeutua fysioterapiaan joko lääkärin lähetteellä tai ilman. Lähetteellä toteutettavasta fysioterapiasta Kela korvaa osan. Käytössämme on Kelan suorakorvausmenettely, joten maksat vain omavastuuosuutesi, me haemme korvauksen Kelalta.